Trening i vann for voksne damer og menn

Trening i vann for voksne

VELKOMMEN PÅ TRENING I VANN PÅ DET NYE ROTNESBADET.
Søndag kveld.

Hva er trening i vann / vanngymnastikk?


Det er varierte aktiviteter, gymnastikk eller bevegelse til musikk i vann og passer for alle.Aktiviteten kan gjennom variasjon i øvelser og musikk tilpasses ulike behov for trening, slik som bevegelighetstrening, styrketrening for spesielle muskelgrupper eller utholdenhetstrening.

Treningen er moro for alle! - uansett forutsetninger og treningsbehov
Her er få eller ingen begrensninger. Vannets egenskaper gir god støtte for kroppen gjennom oppdrift og motstand. Alle bevegelser blir enklere å gjennomføre i vann sammenlignet med på land. Først og fremst reduseres belastningen på ledd og leddforbindelser sammenlignet med vanlig trening på land. Økte leddutslag muliggjøres ved trening i varmt vann, stive ledd og sår muskulatur mykes opp.

Du vil finne et aktivitetstilbud som passer deg enten du søker et supplement til vanlig svømmetrening, eller du ønsker å bedre kondisjon og styrke.

Målgruppe: Mosjonister, pensjonister,revmatikere, funksjonshemmede, de med  skader/plager, idrettsskader, folk under opptrening/restitusjon etc. Fin avveksling for idrettsutøvere der belastningen på ledd og muskler er redusert i forhold på land.

KURSINNHOLD / MÅL: Moro og sosialt gjennom variert aktivitet!

Øvelsesutvalget er variert og tilpasset ulike treningsbehov. Hver deltaker tilpasser aktiviteten og intensiteten etter sitt behov og må ta hensyn til evnt. begrensninger i utførelse (f.eks pga skade, sykdom , etc).  Evnt sjekk med legen/fysioterapeuten hvilke øvelser en skal være forsiktig med.
Musikken blir variert og det vil innimellom bli innslag av andre aktiviteter  og bruk av
forskjellige redskaper (ball, ringer, manualer, etc)

Smittevernregler mht Covid 19:
Vi legger opp kursene slik at smittevernreglene overholdes; 
1 meters regel: både mht bruk av garderober, i og ved bassenget
Desinfeksjon: av overflater, vask /spriting av hender-spesielt før og etter en går inn i bygget -der spritflasker er utplassert.

NB. DET TAS FORBEHOLD OM ENDRINGER I KURSENE I FORHOLD TIL SMITTEVERNREGLENE !

BAD:

Rotnesbadet, Rotnes
 

KURSTIDER:

Søndag kveld

KURSVARIGHET

Uke 37 til desember 2020
Fortløpende inntak etter oppstart - om plass

KURSAVGIFT

Kr 1900,-  
Reduseres om seinere start
Søsken/fam.rabatt på alle kurs i vår regi.


PÅMELDING

Om Nittedal Babysvømming og Nittedal Svømming og Livredning

Daglig leder og hovedinstruktør på alle kurstyper er Anne Edith Corneliussen. Utdannet gjennom Norges Idrettshøyskole og Atlantis Medisinske Høyskole, samt kurs gjennom Norges Livredningsselskap, 39 års erfaring som instruktør i baby- og småbarnssvømming og svømmeopplæring av barn, ungdom og voksne. Vært lærer i bl.a kroppsøving på alle skoletrinn- fra 6-19 år. Oppdatering skjer jevnlig gjennom seminarer og nye kurs.


Instruktører på svømme- og livredningskursene på Libadet:

Alle er godkjente instruktører med kurs i svømming og livredning og har avlagt den årlige livredningsprøven i vann for Libadet, inkl. repetisjon av hjerte - og lungeredning (HLR). Instruktørene deltar på seminarer, oppfriskningskurs og samarbeidsmøter.

Kontakt oss

Arrangør
Nittedal Babysvømming

- og -

Nittedal Svømming og Livredning

Klubb av Norges Livredningsselskap
Daglig leder
Anne Edith Corneliussen
Bad
Rotnesbadet  (helt nytt)
Stasjonsveien 10, Rotnes

Libadet
 
Birkelundsv. 68a, Hagan


Mobil

Kontakt skjema