Vanntrening for voksne

Vanntrening for voksne

VELKOMMEN TIL TRENING I VANN

 

Hva er trening i vann / vanngymnastikk?

Det er varierte aktiviteter, gymnastikk eller bevegelse til musikk i ekstra oppvarmet vann og passer for alle. Aktiviteten kan gjennom variasjon i øvelser og musikk tilpasses ulike behov for trening, slik som bevegelighetstrening, styrketrening for spesielle muskelgrupper eller utholdenhetstrening.

Treningen er nyttig og moro for alle! - uansett forutsetninger og treningsbehov.
Her er få eller ingen begrensninger. Vannets egenskaper gir god støtte for kroppen gjennom oppdrift og motstand. Alle bevegelser blir enklere å gjennomføre i vann sammenlignet med på land. Først og fremst reduseres belastningen på ledd og leddforbindelser sammenlignet med vanlig trening på land. Økte leddutslag muliggjøres ved trening i varmt vann, stive ledd og sår muskulatur mykes opp.

Du vil finne et aktivitetstilbud som passer deg enten du søker et supplement til vanlig svømmetrening, eller du ønsker å bedre kondisjon og styrke.

Målgruppe: Mosjonister, pensjonister,revmatikere, funksjonshemmede, de med  skader/plager, idrettsskader, folk under opptrening/restitusjon etc. Fin avveksling for idrettsutøvere der belastningen på ledd og muskler er redusert i forhold til på land.

KURSINNHOLD / MÅL
Øvelsesutvalget er variert og tilpasset ulike treningsbehov. Hver deltaker tilpasser aktiviteten og intensiteten etter sitt behov og må ta hensyn til evnt. begrensninger i utførelse (f.eks pga skade, sykdom , etc).  Evnt sjekk med legen/fysioterapeuten hvilke øvelser en skal være forsiktig med.
Musikken blir variert og det vil innimellom bli innslag av andre aktiviteter  og bruk av
forskjellige redskaper (ball, ringer, manualer, etc)
Det legges også vekt på det sosiale da det øker trivsel og innsatsvilje gjennom denne varierte aktiviteten.

KURSTIDER OG AVGIFT

 

PÅMELDING I RUBRIKKEN TIL HØYRE (NEDERST PÅ SIDEN OM DU BENYTTER MOBIL).  SE MER OM KURSVARIGHET OG AVGIFT HER.

Vi forholder oss til smittervernsreglene på våre kurs. Les mer om disse her

Det tas forbehold om endringer i kursene iforhold til Covid- 19.

Trykk på knappen under
for påmelding

 

PÅMELDING

Om Nittedal Babysvømming og Nittedal Svømming og Livredning

Daglig leder og hovedinstruktør på alle kurstyper er Anne Edith Corneliussen. Utdannet gjennom Norges Idrettshøyskole og Atlantis Medisinske Høyskole, samt kurs gjennom Norges Livredningsselskap, 40 års erfaring som instruktør i baby- og småbarnssvømming og svømmeopplæring av barn, ungdom og voksne. Vært lærer i bl.a kroppsøving på alle skoletrinn- fra 6-19 år. Oppdatering skjer jevnlig gjennom seminarer og nye kurs.


Instruktører på svømme- og livredningskursene :

Alle er godkjente instruktører med kurs i aktuell kurstype og har avlagt den årlige livredningsprøven i vann for aktuelt basseng, inkl. repetisjon av hjerte - og lungeredning (HLR). Instruktørene deltar på seminarer, oppfriskningskurs og samarbeidsmøter.

Kontakt oss

Arrangør
Nittedal Babysvømming

- og -

Nittedal Svømming og Livredning

Klubb av Norges Livredningsselskap
Daglig leder
Anne Edith Corneliussen
Bad
Rotnesbadet 
Stasjonsveien 10, Rotnes

Libadet
 
Birkelundsv. 68a, Hagan

Elvetangenbadet
Sloraveien 9, 1488 Hakadal 


Mobil

Kontaktskjema