VÅRE INSTRUKTØRER

Daglig leder og hovedinstruktør på alle kurstyper: Anne Edith Corneliussen
Utdannet gjennom Norges Idrettshøyskole og Atlantis Medisinske Høyskole, samt kurs gjennom Norges Livredningsselskap. 40 års erfaring som instruktør i baby- og småbarnssvømming, svømmeopplæring av barn, ungdom,voksne, vanntrening for voksne, gravide o.a.,1.hjelpskurs og livredningsprøven i vann. 
Vært lærer i bl.a kroppsøving inkl. svømmeopplæring på alle skoletrinn- fra 6-19 år. Oppdatering skjer jevnlig gjennom seminarer og nye kurs.
Anne EdithInstruktører på svømme- og livredningskursene :

På Rotnesbadet: Liv-Mari, Heidi, Zinta,Anne Edith og assistent Marie og Trine
På Libadet: 
Parfait, Anette R, Prina

På Elvetangen: Parfait ,Annette S, Zinta


Liv-MariMarie
Instruktørene: Liv-Mari og Marie

Instruktørene er godkjente med kurs i svømming og livredning og har avlagt den årlige livredningsprøven i vann for Libadet, Elvetangenbadet og Rotnesbadet, inkl. repetisjon av hjerte - og lungeredning (HLR). De deltar også på seminarer, oppfriskningskurs og samarbeidsmøter. Med god planlegging og samarbeid mellom instruktører og hovedinstruktør, sørger vi bl.a. for at barna plasseres i riktig ferdighetsgruppe / kurs og følges opp ut ifra barnets ferdighetsnivå. 

Parfait: Svømmelærer på heltid i skolen og instruktør på svømmekurs for barn,ungdom og voksne.
Annette S: Svømmelærer på heltid i skolen og instruktør på baby- og småbarnsvømming,svømmekurs for barn. Holder også barnehagesvømmingen på Libadet og Elvetangenbadet.

Liv- Mari:  Utdannet svømmeinstruktør for baby- og småbarnssvømming. Instruktør for barnehagesvømming på Rotnesbadet, og babysvømmekurs på Rotnesbadet. Er også utdannet ergoterapeut.

Heidi:  Utdannet svømmeinstruktør for baby- og småbarnssvømming. Instruktør på Rotnesbadet. Er også utdannet operasjonssykepleier.

Kontakt oss

Arrangør
Nittedal Babysvømming

- og -

Nittedal Svømming og Livredning

Klubb av Norges Livredningsselskap
Daglig leder
Anne Edith Corneliussen
Bad
Rotnesbadet 
Stasjonsveien 10, Rotnes

Libadet
 
Birkelundsv. 68a, Hagan

Elvetangenbadet
Sloraveien 9, 1488 Hakadal 


Mobil

Kontaktskjema