Svømme- og livredningskurs for voksne

Svømme- og livredningskurs for voksne og ungdom

AVLYST KURS!! 
Fom 10.november omfatter de nye strengere smittevernreglene at alle aktivitetstibud for voksne over 20 år ikke kan utøves frem til 18.desember.
Vi håper dette endrer seg slik at vi igjen kan tilby kurs for voksne.

..............................................................................................................................................

VELKOMMEN PÅ NYE KURS SOM STARTER I JANUAR 2021
Libadet, søndager ca kl 19.15
Påmelding tas imot fortløpende.

NB. DET TAS FORBEHOLD OM ENDRINGER I KURSENE I FORHOLD TIL SMITTEVERNREGLENE !

 

MÅLGRUPPE:

Voksne som ikke kan svømme, eller som kan svømme litt. Passer for de som er utrygge i vann,og som ønsker å kunne flyte, ha hodet under vann,og få en bedre fremdrift /svømmeteknikk..mm


INNHOLD OG MÅL:

Hovedmålet er at en skal bli trygg i vann og etterhvert bli mer svømmedyktig/selvbergende. Gjennom en tilpasset individuell progressjon øves det på sentrale ferdigheter; bl.a hodet under vann, hoppe / stupe, flyte, pusteteknikk, framdrift , enkel svømmeteknikk /bryst i tillegg til livredningsaktiviteter ( livline, livbøye, HLR _hjerte-lungeredning mm) Dette igjen bygger på ca 20 øvelser /delmål, noe som krever øvelse og kontinuitet over en lengre periode,så derfor et langt kurs.

Deltakerne følges opp individuelt på sitt ståsted.Det blir også muligheter til å ta svømmemerker.

Vi har lange kurs da det å bli godt nok svømmedyktig og selvbergende er en lengre prosess, med hensyn til utbytte, progresjon, innlæring og trygghet.
..............................................................................................................................................................................

FOTOGALLERIET  UNDER :
Klikk på hvert bilde og tekst kommer frem under bildet
Alder:
ca 16 til 80 år

 

Bad:
Libadet, Slattum

 

Kurstider:
Søndag kveld  ca. kl 19.15

Kursvarighet: 
Fom uke 43 -avsluttet pga korona
Inntak fortløpende for nye kurs i januar 2021

Kursavgift:
Ikke avklart,avhenger av korona og varighet

Familierabatt

Påmelding

Om Nittedal Babysvømming og Nittedal Svømming og Livredning

Daglig leder og hovedinstruktør på alle kurstyper er Anne Edith Corneliussen. Utdannet gjennom Norges Idrettshøyskole og Atlantis Medisinske Høyskole, samt kurs gjennom Norges Livredningsselskap, 39 års erfaring som instruktør i baby- og småbarnssvømming og svømmeopplæring av barn, ungdom og voksne. Vært lærer i bl.a kroppsøving på alle skoletrinn- fra 6-19 år. Oppdatering skjer jevnlig gjennom seminarer og nye kurs.


Instruktører på svømme- og livredningskursene på Libadet:

Alle er godkjente instruktører med kurs i svømming og livredning og har avlagt den årlige livredningsprøven i vann for Libadet, inkl. repetisjon av hjerte - og lungeredning (HLR). Instruktørene deltar på seminarer, oppfriskningskurs og samarbeidsmøter.

Kontakt oss

Arrangør
Nittedal Babysvømming

- og -

Nittedal Svømming og Livredning

Klubb av Norges Livredningsselskap
Daglig leder
Anne Edith Corneliussen
Bad
Rotnesbadet  (helt nytt)
Stasjonsveien 10, Rotnes

Libadet
 
Birkelundsv. 68a, Hagan


Mobil

Kontakt skjema