Svømme- og livredningskurs for voksne og ungdom

Svømme- og livredningskurs for voksne og ungdom

MÅLGRUPPE

Voksne og ungdom som ikke kan svømme, eller som kan svømme litt. Passer for de som er utrygge i vann,og som ønsker å kunne flyte, ha hodet under vann,og få en bedre fremdrift/ svømmeteknikk m.m.

INNHOLD OG MÅL

Hovedmålet er at en skal bli trygg i vann og etterhvert bli mer svømmedyktig/selvbergende. Gjennom en tilpasset individuell progressjon øves det på sentrale ferdigheter; bl.a hodet under vann, hoppe / stupe, flyte, pusteteknikk, framdrift , enkel svømmeteknikk /bryst i tillegg til livredningsaktiviteter ( livline, livbøye, HLR _hjerte-lungeredning mm) Dette igjen bygger på mange øvelser /delmål, noe som krever øvelse og kontinuitet over en lengre periode,  så derfor er et fordel med lange kurs.  Deltakerne følges opp individuelt på sitt ståsted. Det blir også muligheter til å ta svømmemerke.

KURSVARIGHET OG KURSAVGIFT

 

PÅMELDING I RUBRIKKEN TIL HØYRE (NEDERST PÅ SIDEN OM DU BENYTTER MOBIL).  SE MER OM KURSVARIGHET OG AVGIFT HER.EGEN KVINNEGRUPPE

Vi vil opprette dette tilbudet til kvinner / ungdom som kun ønsker å delta med andre kvinner. Det avhenger derfor om det blir tilstrekkelig interesse og påmelding til dette kurset. Kommenter "Ønske om kvinnegruppe" ved påmelding.FOTOGALLERI: 

Trykk på knappen under
for påmelding

Påmelding

Om Nittedal Babysvømming og Nittedal Svømming og Livredning

Daglig leder og hovedinstruktør på alle kurstyper er Anne Edith Corneliussen. Utdannet gjennom Norges Idrettshøyskole og Atlantis Medisinske Høyskole, samt kurs gjennom Norges Livredningsselskap, 40 års erfaring som instruktør i baby- og småbarnssvømming og svømmeopplæring av barn, ungdom og voksne. Vært lærer i bl.a kroppsøving på alle skoletrinn- fra 6-19 år. Oppdatering skjer jevnlig gjennom seminarer og nye kurs.


Instruktører på svømme- og livredningskursene :

Alle er godkjente instruktører med kurs i aktuell kurstype og har avlagt den årlige livredningsprøven i vann for aktuelt basseng, inkl. repetisjon av hjerte - og lungeredning (HLR). Instruktørene deltar på seminarer, oppfriskningskurs og samarbeidsmøter.

Kontakt oss

Arrangør
Nittedal Babysvømming

- og -

Nittedal Svømming og Livredning

Klubb av Norges Livredningsselskap
Daglig leder
Anne Edith Corneliussen
Bad
Rotnesbadet 
Stasjonsveien 10, Rotnes

Libadet
 
Birkelundsv. 68a, Hagan

Elvetangenbadet
Sloraveien 9, 1488 Hakadal 


Mobil

Kontaktskjema